Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Egérfogót hogyan csináljak...

Egérfogót hogyan csináljak házilag?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnék házilag csinálni egérfogót?Olyat ami nem öli meg az egeret .

Válaszokat előre is köszi .

2010. dec. 24. 15:40
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Áhhá :DDDD Hát jót derültem

Ezt az agykontrolos dolgot majd levideózod(tudom mi az) csak kiváncsi lennék ahogy beszélgetsz az egerekkel

:DD várom a vidit :D

2010. dec. 24. 20:23
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Oké, beszélhetek akár én is az egereiddel (tőlem távol laknak csak egerek), csak küld egy videokészüléket, ami felveszi az alfában ténykedésemet. Enélkül így néz ki: képzelj el, ahogy becsukva a szememet tökéletes nyugalomban és mozdulatlanul relaxálok. :)
2010. dec. 24. 20:33
 13/22 anonim ***** válasza:
71%

Megnéznélek hogy sajnálod szegény egérkét ha elrágná pl. a falban a vezetéket (sötét+néhány tízezer Forint a javítás) vagy a tegnap kapott új pólódat vagy csizmádat. Nem beszélve arról hogy csupa egérsz@r marad utánuk meg a tipikus egérszag. Nem ritka volt az sem mikor egér vagy patkány megrágrta az alvó baba lábujjait.

Na még mindig szegény egérke?

2010. dec. 25. 07:38
 14/22 anonim ***** válasza:
44%

Bár nem marad élve,de én hagyományos borotvapengét használok.

Fixen felállítok egy borotvapengét.a két szélére/sarkára/ kis "kaját" rakok-sajtot és dióbelet.

Megy az egér,és tanakszik--"sajtot egyek?"(néz oldalra)vagy "diót egyek?"(néz a másikra)...és így elvágja a pengével a saját torkát.

2010. dec. 28. 15:36
 15/22 anonim ***** válasza:
57%

Azután ÜRES borotvapengét rakok ki.

Jön a másik egér--forgatja a fejét:"se sajt-se dió?"

És úgy jár,mint az előző....

B.Ú.É.K. !!!

2010. dec. 28. 15:39
 16/22 A kérdező kommentje:
xD ez jó :DD Nekedeis B.u.é.k
2010. dec. 28. 16:11
 17/22 anonim válasza:
Az első válaszadó tippje jó, egérfogó helyett mi is azt alkalmaztuk,de nem befőttesüveggel hanem kisebb virágcseréppel, az nehezebb és nem tudja felborítani. Utána apu beledobta egy kis vízbe és megfulladt. Akkoriban a szívem szakadt meg a kisegérért de muszáj "kicsinálni" szegényt mert ha elengeded akkor vagy bemegy a szomszédba vagy útközben megfagy. Nem egy fagyott egérrel találkoztam az utcán mostanság. Mi most két hét alatt 8 egeret fogtunk a padláson, kissé elszaporodtak de sikerült kiírtani őket.
2010. dec. 28. 22:56
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Van egy másik módszer is, de az sem tul humános.

Élével felfelé , stabilan leraksz a földre egy zsilet pengét. Egyik oldalára diót másik oldalára mogyorót rakj.

Jön az egér, meglátja, és nem tud dönteni, csak tekinget jobbra balra. Dió- mogyoró dió mogyoró. dió mogyoró...

Egyszer csak elvágja a saját nyakát...

2012. jan. 8. 19:06
 19/22 Kiss Fanny válasza:
nekem is ez aproblémám van..de viszont dióm nincs akkor mivel támasszam ki a befőttesüveget? :((
2013. jún. 18. 08:43
 20/22 anonim válasza:
Nekünk van egy állatkánk, amely maga megtudja fogni minden segédeszkőz nélkül.
2013. szept. 14. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!