Egérfogót hogyan csináljak házilag?
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnék házilag csinálni egérfogót?Olyat ami nem öli meg az egeret .
Válaszokat előre is köszi .
Áhhá :DDDD Hát jót derültem
Ezt az agykontrolos dolgot majd levideózod(tudom mi az) csak kiváncsi lennék ahogy beszélgetsz az egerekkel
:DD várom a vidit :D
Megnéznélek hogy sajnálod szegény egérkét ha elrágná pl. a falban a vezetéket (sötét+néhány tízezer Forint a javítás) vagy a tegnap kapott új pólódat vagy csizmádat. Nem beszélve arról hogy csupa egérsz@r marad utánuk meg a tipikus egérszag. Nem ritka volt az sem mikor egér vagy patkány megrágrta az alvó baba lábujjait.
Na még mindig szegény egérke?
Bár nem marad élve,de én hagyományos borotvapengét használok.
Fixen felállítok egy borotvapengét.a két szélére/sarkára/ kis "kaját" rakok-sajtot és dióbelet.
Megy az egér,és tanakszik--"sajtot egyek?"(néz oldalra)vagy "diót egyek?"(néz a másikra)...és így elvágja a pengével a saját torkát.
Azután ÜRES borotvapengét rakok ki.
Jön a másik egér--forgatja a fejét:"se sajt-se dió?"
És úgy jár,mint az előző....
B.Ú.É.K. !!!
Van egy másik módszer is, de az sem tul humános.
Élével felfelé , stabilan leraksz a földre egy zsilet pengét. Egyik oldalára diót másik oldalára mogyorót rakj.
Jön az egér, meglátja, és nem tud dönteni, csak tekinget jobbra balra. Dió- mogyoró dió mogyoró. dió mogyoró...
Egyszer csak elvágja a saját nyakát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!