S. O. S.! Eldugult WC-t hogyan tudnám házilag megjavítani?
Kellemetlen, de a túlzott papírhasználattól eldugult a wc :( A helyzetet nehezíti, hogy egyedül vagyok itthon, lázasan és az orvos megtiltotta, hogy 5 percnél többet kint legyek, de inkább annyit se. Viszont a betegségem (vesegyulladás) miatt sokat kell innom...az meg ki is szeretne jönni.
Van valamilyen házi módszer, ha se pumpám, se gumikesztyűm, se botom? (eddig ezek jutottak eszembe) Sajnos erősebb vegyszer sincs itthon.
azonnal szerezz be egy pumpát, nincs mese.
addig meg ha nagyon lassan le is folyik, folyamatosan húzd le a wc-t amilyen gyakran csak tudod, hátha elázik a papír csomag.
Ha van otthon nagy kiszerelésű szódabikarbónád, (gyógyszertárban kb 450-500,Ft/kg) szórj bele 20-30 dkg. és önts rá 3-5 dl ecetet.
Szomszédnak pumpája??
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:21 vagyok.
Megoldódott, mi a helyzet? És Te, hogy vagy?
Köszönöm a válaszokat, elnézést, hogy csak most reagálok, keveset voltam gépnél.
Az ecetes "bomba" látványos és jó megoldás volt, Öveges professzor a wc-mben :) Ráküldtem egy kis forró vizet is és teljesen kidugult!
(Az ilyen helyzetekben irigylem a pasikat, hogy ők tudnak a csapba is pisilni :))
Köszönöm az érdeklődést, most már jól, egy tonna folyadék és néhány maratoni alvás után érzésre meggyógyultam, a labor meg eldönti, hogy nekik mi a véleményük ezügyben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!