Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Só-liszt gyurmát hogy szárítsam?

Só-liszt gyurmát hogy szárítsam?

Figyelt kérdés

Pontosan hogy kell csinálni,tepsire tegyem?Vagy a sütő rácsára?Mennyi idő,míg kiszárad?

Köszönöm a választ,Békés,Boldog Karácsonyt Kívánok!


2010. dec. 23. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:
hát, én már elég rég csináltam ilyet (6-8 éve kb:D), szerintem egy tálcára rakd, és radiátor fölé/ csak szobalevegőn. Megszárad magától:) nekem kb 1 nap volt, talán kicsit kevesebb. De függ attól, mennyire tömzsi alakokat csináltál, pl egy (szezonálisan) mikulás sokkal tovább szárad értelem szerűen, mint egy gyűrű pl. :)
2010. dec. 23. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
1. vagyok: Neked is boldog karácsonyt:)
2010. dec. 23. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod!
2010. dec. 23. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:
sütőben 40-50°C-on kb 20-40 perc alatt szerintem kiszárad, de a legjobb, ha szobahőmérsékleten hagyod egy éjszakára
2010. dec. 23. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
kend le étolajjal, és tedd be a microba 45 percre
2011. jan. 20. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!