Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Tényleg nyitott ajtónál kell...

Tényleg nyitott ajtónál kell sütni a só liszt gyurmát?

Figyelt kérdés
mármint a sütő ajtaja van nyitva, még mielőtt valaki felesleges válaszokat ad:P
2010. nov. 1. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia, én kétszer csináltam csak, egyik alkalommal zárt sütővel alacsony hőfokon szárítottam..nagyon sokáig tartott , másik alkalommal pedig nem sütöttem hanem az asztalon hagytam , két nap után teljesen kiszáradt magától. ..
2010. nov. 1. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
Nem kell sütni, csak akkor, ha valódi pírt, barnaságot szeretnél adni neki (pl. kis péksütemény-modellek, ballagási műpogácsa, stb.). Csak hagyod megszáradni, pár nap az egész.
2010. nov. 4. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!