Tényleg nyitott ajtónál kell sütni a só liszt gyurmát?
Figyelt kérdés
mármint a sütő ajtaja van nyitva, még mielőtt valaki felesleges válaszokat ad:P2010. nov. 1. 20:02
1/2 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Szia, én kétszer csináltam csak, egyik alkalommal zárt sütővel alacsony hőfokon szárítottam..nagyon sokáig tartott , másik alkalommal pedig nem sütöttem hanem az asztalon hagytam , két nap után teljesen kiszáradt magától. ..
2/2 anonim válasza:
Nem kell sütni, csak akkor, ha valódi pírt, barnaságot szeretnél adni neki (pl. kis péksütemény-modellek, ballagási műpogácsa, stb.). Csak hagyod megszáradni, pár nap az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!