A süthető gyurmát érdemes só-liszt gyurmával helyettesíteni?
Figyelt kérdés
Szeretnék ékszereket csinálni és mindenhol azt olvasom hogy sóliszt gyurmával is lehet helyettesíteni.De érdemes?Mennyire jó?2011. júl. 30. 22:07
1/3 anonim 



válasza:





A só-lisztnek nem annyira finom a megjelenése, szinezni sem lehet olyan szépen. Dísztárgynak tökéletesen megfelel, de ékszernek nem javasolnám.
2/3 anonim 



válasza:





Ha most kezded,gyakorolni jó a só-liszt gyurma, de szerintem is szebb a süthető.Simább lesz a felülete,élénkebb a színe,és tartósabb is.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. aug. 1. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!