Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Szerintetek melyik éri meg...

Szerintetek melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés

[link]

ez vagy...

[link]

valakinek vannak tapasztalatai a FREM gépekkel?

szerintetek melyiket éri megvenni?

2010. dec. 12. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Nincs tapasztalatom velük előrebocsátom, de 10ért akciózik a baumax Bosch kisflexet, ill több barkácsáruházban láttam skill kisflexet 10ért.

Szerintem ne kockáztass, ha van egy tizesed rá inkább valami ismert cuccot vegyél.

És ami az én szubjektív véleményem:

kisflexből totál elég az 550Wos, mert sokkal könnyebb dolgozni vele, könnyebb az egész szerkezet jobban kézreáll, és én még sosem éreztem hiányát az erőnek.

De csak márkás(vagy legalább ismert) szerszámot vegyél.

2010. dec. 12. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Jelen pillanatban az Auch@nban lehet 5900-ért Skilt kapni.

Szép, jó, tartós és márkás is!

2010. dec. 13. 02:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem a márkát írom,hanem a használhatóságot.

Az elterjedtebb a 115-ös.

Te döntsd el,csak kisebb dolgokra kell,vagy néha egy-egy komolyabbra is.

Nekem a kicsi mellett van egy komoly 180-s is.Fontos volt számomra,hogy 1-2 órai munkához könnyű kisgépem legyen.Amit egy finomabb használatnál csuklóból,egy kézzel is használhatok.

Lementem,megmértem: A 7 éves,550W-s Skil-em 1,85 kg.

Szerintem csak akkor vedd a nagyobbat,ha komolyabb feladatok is lesznek vele mert a 2,7 kg-mal fárasztó "barkácsolni".

2010. dec. 14. 14:12
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat nem mertem megvenni inkább vettem a tescoba egy black & decker-t 8000-ért 115-ös
2010. dec. 18. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!