Milyen ötleteitek vannak a plafon alatt futó fűtési csövek kulturált elsejtésére?
Figyelt kérdés
Panellakásban lakom és a szobámban a plafon alatt 10-15 centire fut a radiátorcső. Elég bután néz ki, így arra gondoltam, hogy valamit kitalálnék oda, csak nincs ötletem. Nektek? Köszönöm a válaszokat.2009. jan. 12. 02:57
11/23 anonim válasza:
Álcaháló, ejtőernyő vagy valami jópofa bábu pl. madárijesztő,ördög, ha nem vagy félős szellemet elég könnyü késziteni egy lepedőből.
12/23 anonim válasza:
A növényes vagyok. Igazából egy barátnőmnél láttam ezt a megoldást, de neki nem radiátor, hanem gázcsövek vannak. Nem tudom, mennyire forró nálatok a radiátor, ha csak meleg, szerintem nem lesz baja a növénynek. Pláne, ha valami trópusi eredetűt futtatsz rá.
13/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy sajnos tüzel a cső, mint egy nőstény kutya :-(
2009. jan. 12. 18:17
14/23 anonim válasza:
ha van kedved és pénzed barkácsolni akkor ugy is megoldhatod hogy csinálsz neki egy U alaku burkolatotvégig amig a csö fut faltol falig, és hogy szellözön is szürü fémhálo lenne az eleje. Mit szolsz hozzá? Lehet színes, lakkos anyaggal be vont, stb...már csak fantázia
15/23 anonim válasza:
Esetleg megpróbálhatod műnövénnyel. Most már olyanokat lehet kapni, hogy meg sem tudod különböztetni az igazitól. Veszel valami levélgirlandot, és rátekered.
16/23 anonim válasza:
gipsz kartónal el dobozolhatnám esetleg még 1 2spotot is tennék bele
17/23 anonim válasza:
Úgy is lehet álcázni, hogy képtartó sínt csinálsz belőle és arról különböző nagyságú, akár formájú képeket lógatsz le, különböző mélységig, így az érdekes kompozíció elvonja a figyelmet az egyszerű tartósínről, ami egyben el is rejti a csövet.
18/23 anonim válasza:
Az én szobám is ilyen , vagy valami hasonló.Én nem a rossz oldalát néztem hanem a jót.én egy amolyan hajókötelet kötöttem rá, és a másik oldalon lévő csőhöz rögzítettem, és így sok-sok munkával egy hatalmas pókháló lett a plafonomon, vastag kötélből amit lefújtam foszforeszkáló sprayvel, és éjjel nagyon-nagyon jól mutat!Nappal is nem kis feltűnést okoz a belépő embereknek!
19/23 A kérdező kommentje:
Ejjj, ez az utolsó nagyon tetszik. Persze a többi se kutya, de azt hiszem téged követlek :-)
Köszönöm mindenkinek az ötleteket.
2009. jan. 15. 22:20
20/23 A kérdező kommentje:
No meg még annyi, hogy ilyen hajókötelet én honnan szerezzek be, hol lehet ilyet kapni?
2009. jan. 15. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!