Vasút sínt itthoni körülmények között mivel tudom elvágni?
Kölcsönzöl egy 250-es sarokcsiszolót (vágót).
Azzal szerintem menne.
Egy papirkoronggal próbáld ki..
Bocs az előzőért, de valami valamiért.
Nem kell olyan sok korong..
Már a kérdés kiírásakor vártam az ilyen észlények beszólására... hogy biztos loptam meg hasonlók.
Öregapám volgozott a Mávnál a 60-as évektől a 80-as évekig. Mindent is gyűjtögetett, természetesen a leselejtezett cserélt síneket is, amit jelképes összegért elhozhatott. Neki naná, hogy kellett! A házat, amibel lakom is ők építették a 80-as években. Még a lépcső váza is vasúti sínből van, "1898 Diósgyőr" felirat is olvasható benne. De a garázsban még az áthidalók is vasúti sínek nálunk a vakolat alatt. Öregapám háza mögött egy halomba álltak a sínek. Mikor meghalt, apám elhozta hozzánk. Aztán tőle meg rám maradt. Több tonna vasúti sín, ami eredeti rendeltetésének már nem alkalmas. Vastelepen megkérdeztem, még ingyen se veszik át. A hulladékudvart javasolták. Csakhogy nekem nincs teherautóm. Eért bérelni sok pénzen nem fogok hogy ingyen lerakhassam. Így ha nagyon útban lesz, akkor inkább elásom a kert végében...
Most ebből tudnék egy darabkát hasznosítani. Csak nekem egy arasznyi darab kellene, nem egy 4 méteres szál.
Remélem így kielégító választ adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!