Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mi az a CSECS? Vízszerelőknél...

Mi az a CSECS? Vízszerelőknél hallottam.

Figyelt kérdés

Mutatták is valami fehér szűkítő szerüséget. Tudnátok valami linket (leírás,kép) adni hozzá. Csodálatos neve van :D

köszönöm

2010. nov. 5. 03:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
NEm tudom, de szerintem valami rövidités: pl. CSö E.. CSap
2010. nov. 5. 07:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy csak elértetted mikor rólad beszéltek? (helyesen: csöcs)
2010. nov. 5. 08:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nevezhetjük szlengszónak ebben az esetben. Bármi lehet "csecs" ami szűkít. A formája miatt kapta ezt a nevet nagyon sok elfogyasztott alkohol után talán egy nagyon kicsit a hasonlóság mutatkozik a női keblek végződéséhez...
2010. nov. 5. 09:19
 4/7 A kérdező kommentje:
neem egészen biztosan ez a neve. Alakra semmi hasonlóság ... :D ilyen fehér tölcsér szerű , és belül az egyik oldalt meg valami fém görgők voltak...
2010. nov. 5. 10:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Így van ez afféle szak-szleng, szinte bármire rámondják a szakik és a mezei "userek" mint én is. Pl. csőcsonkra, toldatokra stb. vagyis olyan dolgokra amikre általában cső megy és nincs rá jobb (vagy rövidebb) szó. (Max. ennél csak a bizbasz szó a gyakoribb)
2010. nov. 5. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, egyet értek az előttem íróval.

Nálunk is mindenféle kiálló csatlakozásra azt mondják, hogy csecs. De ugyan úgy hívhatnák akár "izének" is.

2010. nov. 8. 08:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi a csocsó golyóra szoktuk mondani, hogy csöcsös, ha van a rajta egy kis pukli.
2010. nov. 8. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!