Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Általános otthoni műhelynek...

Általános otthoni műhelynek barkácsolni 10 m2 elég lehet ?

Figyelt kérdés
okt. 16. 20:14
1 2
 11/12 horex ***** válasza:

10 juhlaci

Elöször én a Zsiagulu tetejére rögzitve óvatoskodtam a 6m-rel haza, imbolygott az autó rendesen

Aztán mondták hogy méretrevágást is vállalnak. Nagyon pontosan dolgoztak, később mint "törzsvendégnek" email-ben fogadták a rendelésem és mire odamentem méretre volt vágva a 40x40 vagy 20x20. Rég volt...

A kérdezőnek

Elég! Szerezz egy salgo asztalt, rögzitsd a falhoz/földhöz és min, egy 60as satucska

okt. 23. 11:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem egy 5,4x7,2 m2-es műhelyem van, aminek kb. a felét használom télen, a többiben a növényeink telelnek, de télen keveset használom, mert a növények érdekében nem fűtöm. Nyáron az egész az enyém. Nem pénzkeresésre, csak hobbi célból használom.

Egy 1,2mx2m-es 5 cm vastag tölgyfa munkaasztalt, és körben 1 méternyi járófelületet használok a legtöbb munkához ez közel 13 m2. A többi rész gyakorlatilag raktár. Ezen kívül van még egy boltívvel elválasztott, kb. 15 m2 szerszám és anyag raktáram, részben a lakószintre vezető lépcső alatt, polcokkal. Továbbá, mivel a műhelyem félig a föld alatt van, beástam a föld alá 2 db 6 méter hosszú 20cm átmérőjű lefolyó csövet, amiknek a külső vége ledugózva a kertben a föld alatt, a másik vége a bejárattal szemben, a műhely falában és ebbe dugom bele a szálvasakat, léceket, de a 3m-es vízmértékemet is, hogy ne legyenek útban. A kerékpáromat is itt tartom, csigával felhúzva a mennyezetre, és itt van a falra szerelve a villanybojler, és a fűtési hőszivattyú beltéri egysége.

Ekkora területen viszonylag kényelmesen elférek. Szerintem 10 m2 csak a munkára elég, a raktárhoz további hely kell. Esetleg például magasra, a plafon alá szerelt polcok.

okt. 23. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!