Általános otthoni műhelynek barkácsolni 10 m2 elég lehet ?
Figyelt kérdés
okt. 16. 20:14
2/12 anonim válasza:
Attól függ, mit akarsz barkácsolni, másrészt milyen a helyiség alakja
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem elég, . Néhány polc meg egy satupad fér el benne kb. De nagyobb dolgokat a térhiány miatt nem tudsz befogni. legalább 15-20m2 kéne.
4/12 anonim válasza:
Akkor elég, ha nem akarsz tárolni benne semmit. Habár nem írtad mit szeretnél barkácsolni.
5/12 anonim válasza:
Ennyi infóból nehéz megmondani.
Apámnak a kb 28 villáskulcsához elég. Évi 3x ha bemegy oda.
Férjemnek a 150ezer szerszámához nem lenne elég csak a bepakoláshoz sem.
Ő rendszeresen használja, nagy dolgokat is bütykölget benne.
6/12 anonim válasza:
Hát nekem elég, mert én kétbalkezes vagyok, és kevés dologhoz merek hozzányúlni. De aki ezermester és nem csak finommechanikai műszerész tevékenységet akar folytatni, hanem vassal és fával is dolgozni, annak szerintem kevés. Nálam a garázsban van egy salgó polc-rész, ahol a szerszámaim vannak, illetve ha csinálni kell valami nagyobb dologgal valamit, akkor a kocsival ki kell állni, hogy legyen hely.
7/12 A kérdező kommentje:
otthoni ezermester dolgokhoz, pl. köszörülés, léc elvágása, satupad, fűkasza szerelése, stb.
okt. 17. 18:00
8/12 anonim válasza:
Ahhoz elég, de pl. egy nagyobb szekrényt már nehezen szerelsz össze.
9/12 anonim válasza:
10m² lehet 3x3.3, 5x2, 10x1, 6x1.7, stb m. Csak te tudhatod, hogy mit akarsz benne csinálni, mennyi szerszámod van amik a helyet foglalják, illetve mi akarsz még tárolni benne.
10/12 juhlaci válasza:
Ablak, ajtó egymással szemben vannak? A satupadot eltudod úgy helyezni, hogy a 6 méteres zártszelvényt be tudd pl. fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!