Szerszámtárolót milyen téglából falazzam?
Figyelt kérdés
Betonalap megvan. 10 cm vastag válaszfal tégla elég lenne?szept. 15. 10:44
1/6 anonim válasza:
Persze. Az ilyen kérdések mindig problémásak, mert konkrét választ, csak konkrét kérdésre lehet adni. Ha normálisan meg akarod csinálni, akkor statika, tervezés, konzultáció. Ha elég az itteni válasz, akkor annyi a szempont, hogy ne dőljön össze.
2/6 anonim válasza:
Teherautó pótkocsihoz mi kell?
4 kerék megvan!
Remélem érzed te is, hogy az ilyen kérdésekre nem lehet válaszolni.
3/6 anonim válasza:
A legolcsóbból amit találsz, azonban ne tömör tégla legyen, hanem nagyobb méretű üreges, ez nem dől össze, nem ázik be, masszívabb, szerintem még olcsóbb is.
4/6 anonim válasza:
Mekkora lesz és milyen magas?
A 10-es válaszfaltégla szerintem gyenge, max. a kerti pottyantós méretű tárolóhoz lehet jó. Az enyém régi nagyméretű tömörtéglából van, 8m2-es és megfelelő, falvastagság 15cm+vakolat=20cm.
5/6 A kérdező kommentje:
3x5 m, 2,2 m magas. lemeztető fedéssel
szept. 17. 19:26
6/6 anonim válasza:
Ehhez a mérethez a 20NF tégla a legjobb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!