Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kerti fém vagy műanyag szerszá...

Hosszúhajú kérdése:

Kerti fém vagy műanyag szerszámtároló házikó ?

Figyelt kérdés
nem tárolásra hanem sátorozásra használnám a kertben - nincs elég hely a házban... a fát nézegettem ma az obiba szuper, de kánikulában nagyon meleg . pedig én bírom a meleget. a műanyag mennyire meleg? hasonló? és a fém? és ha ősz lesz? mennyire marad bent meleg a fémben? mert ritka fázós vagyok...

#ház #fém #műanyag #kerti ház #kerti szerszámtároló
júl. 12. 01:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Semennyire nem hőszigetelnek, melegben meleg lesz bent, hidegben hideg. Mindegy melyik. Vegyél egy hálózsákot amilyet a túrázók használnak, ha fázós vagy.
júl. 12. 05:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló vagy még rosszabb,nyáron meleg télen hideg.Raadasul az idő megeszi a műanyagot.
júl. 12. 08:34
 3/4 anonim ***** válasza:

A fa a legjobb ha már nem sátrat szeretnél. Csak abba gondolj bele, hoyg fa házak vannak a kempingekben is és nem műanyag vagy fém házikók - nem véletlenül és nem azért mert olcsóbb a faház.

De ha sátrazni szeretnél akkor vegyél dupla sátrat! A gyerekem a jövő héten megy a barátaival sátrazni fesztiválra, tavaly is ugyanaz a haver vitte a sátrat aki most fogja. A sátor fölött, körül van egy másik sátor, a kettő közötti levegő réteg biztosítja a hőszigetelést ilyen meleg időben is meg amikor hidegebb van akkor is.

júl. 12. 10:42
 4/4 A kérdező kommentje:
dupla sátor - most tanultam valami újat! :)
júl. 13. 03:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!