Melyik a legjobb benzines fűnyíró?
Figyelt kérdés
Van pár kritérium.
Max 300 ezer forintot költenénk rá.
Legyen biztosítva az alkatrész és szervíz ellátása.
Alkalmanként 2-3 ezer m2 területet legyen képes levágni.
És ne fulladjon le a motorja azért,mert nem tudja a gép továbbítani a levágott füvet a gyűjtő kosárba.
A laírtakat összegezve,megbízható,karbantartásmentes legyen,és strapabíró.Most e Ryobi márkanevű szarral kinlódunk,de ezt kár volt megvenni. Az árából már egy Makita is kijött volna.
aug. 29. 12:44
1/8 anonim válasza:
Briggs motoros gépekkel nincs baj, és nagyon jó a szerviz háttere.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jártas a témában férfi létemre,de erről már hallottam.Ez a Ryobi sem lenne olyan vészes,csak kézből kézbe adjuk,és ritkán van karbantartva.És egy szilvamag méretű fűcsomó is elég ahhoz hogy leáljon a motor. A szervíz meg ugyan azzal a hibával küldte vissza,amivel mi küldtük hozzájuk.
aug. 29. 13:05
3/8 anonim válasza:
2-3 ezer m2-re szerintem már fűnyírótraktor kéne!
4/8 A kérdező kommentje:
Arra sajnálja a cégtulaj a pénzt. Meg a kertjüket is ezekkel a gépekkel nyírjuk.
aug. 29. 13:19
5/8 anonim válasza:
Sajnos, ha tetszik, ha nem traktor. Kétezer nm füvünk van, minden hagyományos fűnyíró tönkrement. A traktor nem...de azon sem praktikus a gyűjtő, ahogy vág, ott marad, oszt kész.
6/8 anonim válasza:
Briggs vagy Honda motorosat vegyél, azzal nem fogsz mellé.
7/8 anonim válasza:
Olyan nincs ami a használattól meg ne hibásodjon.A Makita jobb lett volna,nincsenek össze hányva.Már a márkás nevü gépeket is Kínában rakják össze .Ahogy 6 os írja,abból válasszál.Kölcsön gépet nem adunk !!!
8/8 A kérdező kommentje:
A Makita gépei közül választok egyet. Köszönöm szépen a segítséget.
aug. 29. 14:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!