Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ha sarokcsiszolóval akarok...

Ha sarokcsiszolóval akarok fát vágni (hajópadlót), milyen korong lenne a legjobb?

Figyelt kérdés
Tudom, nem ez a legjobb megoldás, de ez van
aug. 4. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

Fűrészkorong, természetesen. Van minden átmérőben. Aztán csak óvatosan!

[link]

aug. 4. 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen kapható rá fűrészkorong, én is használtam már többször is.

Egy valamit figyelj: Én mindig mikor ezt a gépet fűrésztárcsával használom előtte magamban elmondom: Laci! itt EGYSZER nyúlsz mellé. Tényleg nagyon veszélyes.

aug. 4. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nagyon veszélyes, inkább vegyél egy olcsó rókafark fűrészt vagy keretes ágvágó fűrészt.
aug. 4. 14:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
aug. 4. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Még egy szavazat a rókafark fűrészre. Egyszer ugrik meg és nyomorék leszel életed végéig. Nem vicces.

aug. 4. 18:39
 6/7 A nagy Levin ***** válasza:
100%
A szembeszomszédnak több órás műtétje volt egy ilyen korong miatt! Úgyhogy nagyon vigyázz vele!
aug. 4. 19:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Meggyőztetek, hálásan köszönöm hogy ennyien időt szántatok a válaszokra, valóban nem ér ennyit az egész. Külön köszönöm az 5-ös válaszadónak a cikket!

Nem gondoltam bele, de most lemértem és ezek a 1250-es korongok, amiket forgalmaznak, kvra nagyok, védőburok nélkül kéne fogni a flexet, tényleg nem bölcs egy ekkora cuccal hadonászni, főleg, hogy a hajópadlóban, amit vágnék, ki tudja milyen szögek meg csavarok vannak, az tényleg hatalmasat tud dobni, jártam már hasonló módon picit más szituációban.

aug. 4. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!