Ha sarokcsiszolóval akarok fát vágni (hajópadlót), milyen korong lenne a legjobb?
Igen kapható rá fűrészkorong, én is használtam már többször is.
Egy valamit figyelj: Én mindig mikor ezt a gépet fűrésztárcsával használom előtte magamban elmondom: Laci! itt EGYSZER nyúlsz mellé. Tényleg nagyon veszélyes.
Még egy szavazat a rókafark fűrészre. Egyszer ugrik meg és nyomorék leszel életed végéig. Nem vicces.
Meggyőztetek, hálásan köszönöm hogy ennyien időt szántatok a válaszokra, valóban nem ér ennyit az egész. Külön köszönöm az 5-ös válaszadónak a cikket!
Nem gondoltam bele, de most lemértem és ezek a 1250-es korongok, amiket forgalmaznak, kvra nagyok, védőburok nélkül kéne fogni a flexet, tényleg nem bölcs egy ekkora cuccal hadonászni, főleg, hogy a hajópadlóban, amit vágnék, ki tudja milyen szögek meg csavarok vannak, az tényleg hatalmasat tud dobni, jártam már hasonló módon picit más szituációban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!