Hogyan kell leadni a bútorlap méreteit a lapszabászatnál?
Figyelt kérdés
Egy egyszerű matt fekete szekrényről lenne szó.
Össze írogattam az oldal lapok méreteit.
Az él fóliázást azt majd egy vasalóval megoldanám. Szál irányt ugye nem kell megadni mert sima egyszínű lesz a lap.
Így jó lenne?
A zárójeles dolgot csak az érthetőség miatt írom nektek.
(függő oldallap): 2 db 720x560
(vízszintes oldallap): 2 db 564x560
(polc): 1 db 563x540
(hátfal): 1 db 720x600
18 mm bútorlap.
Így jók az adatok és ha bemegyek egy ilyen cetlivel nem röhögnek ki (mondjuk az alkatrészek megnevezését kihagyom, csak tiszta méretek)?
2024. júl. 8. 18:48
11/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen.
Csak a szemből látható éleket fóliáznám ami úgy hiszem nem befolyásolja az összeépítést.
Már gyakoroltam a vasalós technikát és egész jól megy.
2024. júl. 9. 06:47
12/15 anonim válasza:
Nem is a vasalós technika a nehéz, hanem a lelógó pluszt szépen levágni 😉, ugyanis a vasalható szélesebb mint a bútorlap.
14/15 A nagy Levin válasza:
#12 van erre egy jó szerszám, az a neve, hogy citling.
15/15 gungasam válasza:
Azt gondolom, hogy egy normális bútornak a hátfala nem készülhet bútorlapból. Ahhoz vékonyabb anyagot kell alkalmazni mert így túl drága és túl nehéz lesz. Amúgy nem röhögnek ki senkit mert akkor a veő megbántódik és füstbe megy az adás-vétel. Legfeljebb rákérdeznek mint a Bar-Kochba játékban, mit is akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!