𧎠A klasszikus đȘđđđ đȘđđđ tĂ©nyleg hasznĂĄlhatĂł _eredmĂ©nyesen_ rozsdaoldĂłkĂ©nt, vagy ez csak egy vĂĄrosi legenda?
Figyelt kérdés
Többek között ezeket a kvarcĂłrĂĄbĂłl kiforrasztott, elĂ©ggĂ© rossz ĂĄllapotban levĆ gombelem-foglalatokat szeretnĂ©m rozsdĂĄtlanĂtani:
âą [link]
âą [link]
âą [link]
jĂșn. 25. 20:07
A kĂ©rdezĆ szavazĂĄst indĂtott:
Igen, nagyon jĂł rozsdaoldĂł.
Csak vĂĄrosi legenda!
kifejtem alĂĄbb...
17 szavazat
1/10 anonim vĂĄlasza:
Igen. Mår próbåltam. Nem szåz szåzalékos, de a semminél több. Egy hagyomånyos rozsdamaróval azért többre mész.
2/10 anonim vĂĄlasza:
KiprĂłbĂĄltam, WC tisztĂtĂĄsra. Semmit nem csinĂĄl. Ha kevĂ©sbĂ© vĂzköves, rozsdĂĄs felĂŒleten mƱködik, akkor azt bĂĄrmilyen szĂ©nsavas cucc megcsinĂĄlja, de egy sima szivacs is.
3/10 anonim vĂĄlasza:
400 ft egy rozsdaoldĂł, olcsĂłbb mint a kĂłla Ă©s jobb is
4/10 anonim vĂĄlasza:
Egyszer vĂ©letlenĂŒl vettem egyet, gondoltam, akkor legalĂĄbb elhasznĂĄlĂłm tisztitoszerkent. KerĂtĂ©sen levĆ rozsdĂĄt szerettem volna letisztĂtani. EgyĂĄltalĂĄn semmit nem hozott le.
5/10 anonim vĂĄlasza:
MĂ©g a 10%-os Ă©telecet is erĆsebb sav, mint a kĂłla.
Ezeknek a mĂtoszoknak az alapja esetleg a kĂłlakoncentrĂĄtum lehet, amibĆl a kĂłlĂĄt hĂgĂtjĂĄk. Az anyacĂ©g csak ezt exportĂĄlja mindenhovĂĄ Ă©s ebbĆl hĂgĂtjĂĄk a kĂłlĂĄt.
6/10 Noren1989 vĂĄlasza:
Megjegyzem, h ezek a foglalatok nem rozsdĂ sak. IdeĂ lis esetben vagy rĂ©z, vagy nikkel ötvözetbĆl vannak.
Ez inkĂ bb az elem savainak maradvĂ nya. Ultrahangos tisztĂtĂłba vele, vagy kotyvĂ ba.
8/10 anonim vĂĄlasza:
3-4% foszforsav van a kĂłlĂĄban. A bolti rozsdaoldĂłban 80%.
SzĂłval mƱködik kĂłlĂĄval, de elĂ©ggĂ© lassĂș a reakciĂł.
9/10 anonim vĂĄlasza:
Persze hasznĂĄlhatĂł, ha nem is a legerĆsebb rozsdamarĂł.
10/10 anonim vĂĄlasza:
PĂĄr forint egy Ășj gombelem tartĂł.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!