IGBT technológiás vagy Sima trafó technikájú hegesztőt érdemesebb venni? Melyik tartósabb, hatékonyabb?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezt most kb olyan krdés, hogy legyezőt hazsnáljak e vagy klímát ha melegem van, de szükségem lenne valami támpontra, utoljára egy FERM WEM1035-m volt, de aztán túladtam rajta, mert már 10-15 éve nem hegesztettem semmit, feleslegessé vált.
Most meg úgy hozta az élet, hogy össze kéne raknom egy 2,5 méteres szétszedhetős kőműves állványt, meg majd két szerkezetes galériát is a későbbiekben.
Pénz meg kb 40-50 ezer lenne a hegesztőre max.
Nem ismerem a mostaniakat, de azt látom, hogy amit én használtam annó azt legalábba duplájába kerül most.
Nem igazán tudok hinni az ilyen mareketingvideóknak, amikben még egy jelenet erejáig sem készítenek a gépekkel semmit..
Mit érdemes manapság megvenni?
2023. jan. 10. 09:59
2/2 anonim válasza:
Csatlakozom. Annyival kezesebb, cserébe annyit kér, hogy ne ejtsd el, ne küldd bele a port, meg ne tárold fagyban. Alfaweldet néznék, otthonra legjobb. iWeldekkel összenézném azért. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!