Igazából ez nem kérdés csak teszt hogy ti mit mondtok rá. 4 éve vett elektromos fűnyíró elkezdett ilyen visító hangot adni, ahol vettem elvittem, motort kitisztították elhoztam. (?)
De megint csinálta ezért megkérdeztem tudnak e valamit kezdeni vele. Azt mondták ők nem tudnak mit kezdeni vele a motorral lesz a baj. Később már súrlódó hangot is (a penge nem ért a burkolathoz) adott. Visszavittem, azt mondták ez javíthatatlan mert a műanyag csapágyház szétment és az alkatrész 50 valahány ezer lenne és amúgy sem kapható.
Az a kérdés hogy a visító hang és súrlódás alapján ti mire gondolnátok mi a gép hibája és hogy lehet megjavítani?...mert a szerviz nem tudta.
Eltaláltad.
Akkor ezt a szervizben ahol gépeket javítanak miért nem tudták?...Sztem már az első bevitelkor tudniuk kellett volna v ha mégsem akkor nem értenek hozzá.
Viszont amikor megint bevittem és mondták hogy csapágyház szétment akkor gondolom szétszedték és látniuk kellett volna hogy a csapágyak rosszak.
A megoldás végül az lett hogy 4 csapágyat kellett kicserélni és minden jó lett rajta, a házat szerencsére nem gányolta szét.
Ismerős barátja kb 7000-ért megcsinálta.
Egy teljesen jó gépet akartak volna velem kidobatni és rávenni hogy majd 60-ért vegye egy újat...ilyen ez mikor a hozzá nem értőt akarják átverni mert hú szerviz mondta h rossz akkor tuti úgy van.
Látatlanba a szervíz/ismerős munkájára nem lehet mit mondani.
Ha műanyag a csapágyház, akkor kophatott,deformálódhatott. Nèha belehet ragasztani, kitudja meddig ès mit bír. Szervízbe ilyent nem csinálnak sosem(ez barkácsolás) Mivel nagy az igènybevètel, az sem biztos ki van egyensúlyozva, így bármikor
tönkremehet.
4 csapágy hova kellett? Èn kicsit soknak tartom. Egy motoron van kettő.
Pár hónapja volt már javítva így nem biztos hogy 4 kellet, valamiért ennyi rémlik.
Az ismerős aki megjavította mondta is ami te: ha a csapágyház deformálódott és nagyon vékony a fala akkor valóban kuka. De szerencsére alig sérült így meg tudta javítani. Azóta is használom.
Ha a szerviz nem barkácsol akkor legalább mondták volna azt hogy esetleg így meg úgy megmenthető de semmi... vegyél újat, nekik az a profit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!