Mérőszalaggal hogyan lehet milliméter pontossággal mérni?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy az elején a fém klipsz 2-3 mm-t lötyög, tehát akkor honnantól kell nézni a nullát? A 0 be sincs egyébként jelölve rajta ahogy néztem.máj. 7. 01:11
21/32 A kérdező kommentje:
#16 Nem mindegy, mert ha nem egyformák lesznek, akkor lehet totózni, hogy melyikből mennyit vegyek még le. Egyszerre lenne jó levágni az összeset egyenméretre, de nincs hozzá felszerelésem.
máj. 7. 20:08
22/32 A kérdező kommentje:
#18 Beakasztott és nekitolt állapot között durván 2 mm különbséget mérek (osztás között áll meg a különbség). Gondolom azt akarod elmondani, hogy beakasztva és nekitolva pont akkora a különbség, mint a beakasztó, csakhogy a gyakorlatban én ezt nem tudom reprodukálni egyik mérőszalagommal sem. Ezek szerint rosszat vettem vagy nem tudom, de egyébként nem tudom mérőszalagban milyen márka van, amit bizonyítottan kalibrálnak ilyen értelemben. Mit vegyek akkor, ami biztosan jó?
máj. 7. 20:12
23/32 anonim válasza:
Nem unod még? Mérd le ujjaiddal araszolva.
24/32 anonim válasza:
Leirtam milyet vegyel. Nem kalibraltat kell venni, hanem normalisat.
25/32 A kérdező kommentje:
Olvastam, de márkán belül is többféle van. Pl. rögtön találtam egy ugyanolyan kinézetűt Milwakueeből, mint az OBI-s. Mi a garancia, hogy az tényleg jó lesz? Ránézésre a kettő ugyanaz, csak más a márkázása.
máj. 7. 20:25
26/32 anonim válasza:
Csinálj idomszert! Vágj le egy tetőlécből akkora darabot ami kell és tedd be a polcok helyére és nézd meg jó-e a mérete. Ha igen, akkor ennek a tetőlécnek a hozzát mérd rá a munkadarabokba.
27/32 anonim válasza:
Nem találtál még csak hasonlót sem Milwaukeeból, mint az OBI saját márkása. :D Lehet hogy itt a látással lesz gond. :D
28/32 anonim válasza:
#26 Szerinted tudja mi az az idomszer, vagy hogy hogyan kellene alkalmaznia egy mintadarabot? Nem bántásból, de egy mérőszalagot nem tud használni.
29/32 anonim válasza:
30/32 anonim válasza:
Miért nem veszel méretre gyártott polcokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!