A sok gyakoris fotelhuszár miért hiszi azt hogy az ilyen Makika meg Henkel márkájú termékek jobbak a minőségi Parkside termékeknél? Unalmas már mindenhol őket olvasni.
Én egyedül a te kérdéseidet látom a témában. Egyedül te pattogsz a Parkside témán.
Nem tudom eldönteni, hogy marketinges vagy. Vagy egy Parkside gép tulajdonosaként így akarsz önigazolást találni, hogy jó döntés volt.
Oké jó a Parkside, megértettük.
Ki nem sz@rja le?
Ne tégy fel több kérdést, ezzel kapcsolatban.
Maradok az akkus hiltinél, 6 év alatt még egyik sem volt szervizben, pedig kapják az ívet rendesen napi szinten. Összértékük ~ 2,5 millió + áfa.
A fekete parksidok 1-3 hónapot bírtak. Otthoni mókolásra valószínűleg tökéletes, de ipari felhasználásra alkalmatlan!
A Parkside meg se közelíti a Boscht.
De ezen nem veszünk össze. Te használd Parkside-ot én meg a Boscht.
A kérdező egy troll, aki megpróbált vicces lenni Szilveszterkor. Nem érdemes vele foglalkozni. Én is csak azért írok ide, hogy a kérdezőnek jól induljon ez az éve.
Szerencsétlen gyereknek bekattant a Parkside és kiírt három kérdést. Most élvezi a kommentáradatot. Legyünk elnézőek a csíragyerekkel és válaszoljunk, hagy legyen mire élveznie. Mert barátnője sosem lesz, csak a Parkside.
A Makika gondolom Makita,a Henkel nem tudom mi.
Nekem van Parkside gépem is, meg Makita, Milwaukee, Festool. A Parkside nem rossz, de egy komolyabb ipari géppel azért jobb dolgozni.
Más kérdés, hogy otthoni barkácsolásra érdemes-e 2-3-,vagy többszörös áron gépet venni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!