Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Láthatatlan zár!? Kedves...

Láthatatlan zár!? Kedves barkácsolók segít_enétek?

Figyelt kérdés

Szekrényekre kellene valamilyen kívülről láthatatlan zárat csinálnom.

Neten rákerestem, de csak ezt a hármat találtam, amit nem igazán tudok értelmezni:

Az első boltban is kapható, de sajnos nálunk nem kapható és szeretném olcsóbban megúszni ha lehet:

[link]

Ilyet lehet valahogy házilag csinálni?

A második egy "tervrajz, ami számomra érthetetlen:

[link]

További két ötlet, amit szintén nem tudtam értelmezni :(((

[link]

(felülről a 4. hozzászólás)

Hozzátenném nem kendertermesztéshez kellene.

Ha bármilyen más de jó ötletetek lenne a szekrények zárásához, ahol nem kell kívülről megfúrni a szekrényt hogy zárni lehessen, szívesen venném az ötleteiteket!

Előre is köszönöm!

2010. okt. 18. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
33%

Tényleg nem érted egyiknek sem a működését?

Mert ha nem, akkor ne vágd ekkora fába a fejszéd:)

Szerintem az első teljesen korrekt, házilag kivitelezni kb. a duplájából lehet.

2010. okt. 18. 22:37
 2/8 A kérdező kommentje:

Az elsőt kb. értem, max az nem világos, hogy:

"a retesz felcsapódik" illetve hogy a jobb és a bal oldalon szerintem két különböző zár van...

Mert ha eleve sínen van, akkor valamilyen csúsztatás során pattan be a zár. De a bal oldali képen sín sincs...

2010. okt. 18. 22:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Bár ha Te érted, akkor megköszönném, ha szakítanál arra időt, hogy röviden leírd, mert lehet hogy teljesen félreértelmeztem a rajzot!
2010. okt. 18. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:
45%

Ha számodra egy sem világos, vbalóban inkább ne foglalkozz ezzel. Neked ez túl magas.

Főzz teát. (az egyszerűbb)

2010. okt. 19. 05:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Lesz@rom hogy mi a véleményetek!

Segítséget kértem, ha nem tudtok NORMÁLISAN segíteni (amúgy feltételezem fingotok sincs, hogy hogyan működik) akkor fárasszatok mást a hülyeségeitekkel!

2010. okt. 19. 09:58
 6/8 anonim válasza:

Jó lenne, ha a kérdésre / kérésre válaszolnátok, mintsem a kérdezőt szólnátok le!

Amúgy kedves kérdező egy tipp: keress rá a you tube-on, lehet lesz ott egy videó

2010. okt. 19. 11:13
 7/8 anonim válasza:
Mennyire legyen zárható? Mágnes zár (nagyon erős mágnesből, ezt egy gyerek nem tudja kinyitni) az ötletem. Belülre kell rögzíteni az ajtóra és a szekrénybe.
2010. nov. 4. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző: A mágnes-zárnak nem az a lényege hogy a mágnes tartja az ajtót, de mágnes segítségével biztosítod be a zár nyelvét kulcs helyett. Egy olyan erős mágnes amit egy nagyobbacska gyerek nem tudna kinyit elég bazi nagy helyet foglalna el pl. egy fiókban.
2010. nov. 5. 08:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!