Láthatatlan zár!? Kedves barkácsolók segít_enétek?
Szekrényekre kellene valamilyen kívülről láthatatlan zárat csinálnom.
Neten rákerestem, de csak ezt a hármat találtam, amit nem igazán tudok értelmezni:
Az első boltban is kapható, de sajnos nálunk nem kapható és szeretném olcsóbban megúszni ha lehet:
Ilyet lehet valahogy házilag csinálni?
A második egy "tervrajz, ami számomra érthetetlen:
További két ötlet, amit szintén nem tudtam értelmezni :(((
(felülről a 4. hozzászólás)
Hozzátenném nem kendertermesztéshez kellene.
Ha bármilyen más de jó ötletetek lenne a szekrények zárásához, ahol nem kell kívülről megfúrni a szekrényt hogy zárni lehessen, szívesen venném az ötleteiteket!
Előre is köszönöm!
Tényleg nem érted egyiknek sem a működését?
Mert ha nem, akkor ne vágd ekkora fába a fejszéd:)
Szerintem az első teljesen korrekt, házilag kivitelezni kb. a duplájából lehet.
Az elsőt kb. értem, max az nem világos, hogy:
"a retesz felcsapódik" illetve hogy a jobb és a bal oldalon szerintem két különböző zár van...
Mert ha eleve sínen van, akkor valamilyen csúsztatás során pattan be a zár. De a bal oldali képen sín sincs...
Ha számodra egy sem világos, vbalóban inkább ne foglalkozz ezzel. Neked ez túl magas.
Főzz teát. (az egyszerűbb)
Lesz@rom hogy mi a véleményetek!
Segítséget kértem, ha nem tudtok NORMÁLISAN segíteni (amúgy feltételezem fingotok sincs, hogy hogyan működik) akkor fárasszatok mást a hülyeségeitekkel!
Jó lenne, ha a kérdésre / kérésre válaszolnátok, mintsem a kérdezőt szólnátok le!
Amúgy kedves kérdező egy tipp: keress rá a you tube-on, lehet lesz ott egy videó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!