Az ívhegesztést, vagy a CO hegesztést érdemes kitanulni?
Figyelt kérdés
2023. okt. 6. 10:02
1/12 anonim válasza:
Érdemes. De ha AVI-t is tanulsz hozzá, arra lehet vállalkozást is csinálni már. Aki meg avi-val tud, állytólag általában a lánggal is tud bánni.
Én lánggal tanultam először, aztán ívvel, AVI gépem van (pontosabban kombinált ív/avi/afi), de avit-t még sosem próbáltam.
2/12 A kérdező kommentje:
Melyiket érdemesebb?
2023. okt. 6. 10:26
4/12 anonim válasza:
Egyébként a "CO" is ívhegesztés. Védőgázos ívhegesztő a neve. Lehet CO2, Kevertgáz (CO2 + argon), vagy tisztán argon alumíniumnál.
5/12 anonim válasza:
Egyiket sem.
Egészsédtelen szakma, keress valami mást ha jót akarsz.
Egy hegesztő.
6/12 A kérdező kommentje:
Mondj egy egészséges szakmát? Tudom. Milliárdos
2023. okt. 6. 16:22
7/12 anonim válasza:
Cnc esztergályos,ha a Vasas fizikai munkában akarsz elhelyezkedni.
8/12 anonim válasza:
Ugyan már,az egészséges???45-ös telibefúroval verettem az anyagot, szerinted mikor elhűztm az ajtót milyen emulzios göz csapott meg???
9/12 anonim válasza:
Nem azt mondtam hogy egészséges, de a hegesztésnél biztosabban.
10/12 anonim válasza:
De kifizetik a rizikófaktorod. ☺
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!