Ajtó kinyitása...??? Részletek lent...
Üdv. Vettem használtan egy sparhelt-et.. nyári konyhába,teli időszakra,lehet rajta főzni,stb.. nem megyek bele.. meleget is ad meg hasznos is..
Hülye fejjel nem néztem meg a tűzteret,csak a felső platni leszedesevel..
Az első platni leszedesevel..
Itthon jöttem rá,nem nyílik az első;úgymond tűzter ajtó..
Gyors telefonalgatas.. kiderült,előző tulajdonos ruhát (is..) égetett benne (utólag -nem poénból volt olcsó...).. így valszeg bele égett ajtóban is.. azt hogyan,miként tudnám kiszedni,felolvasztani,stb?!
Aki tud valami jó tippet erre kérem segítsen...
Negatív kommentek nem érdekelnek.. tudom hogy nem figyeltem oda a részletekre...
Ha fentről hozzáférsz a tűztérhez, rakj bele jó fával tüzet, aztán ha már forró az egész tűzhely, talán-talán ki lehet nyitni az ajtót. Úgy melegen minél jobban levakarni, mert hidegen valószínűleg megint rákeményedik a ragacs.
Sok sikert!
Jaja égesd ki!
Vagy csak melegítsd fel, lehet úgy már elegedi a rakott szoknya és ki tudod nyitni.
Jelentem sikerült.
2/4 megoldása bevált elsőre..
Igaz fentről macerás volt benyújtani,meg 2szer meg kellett pakolni hogy kiengedjen,de sikerült.
Köszönöm szépen a tippeket,ötleteket. :)
(Bocsi a balf@szsagert de nem volt még ilyenunk.. )
Kérlek, fogadd elismerésemet, amiért vetted a fáradtságot, és visszajelzést adtál, mire jutottál az ötleteinkkel!
Mert sok esetben az itt válaszolók is csak tippelgetnek, és hasznukra válik, ha megtudják, jót vagy rosszat mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!