Hogyan kell kinyitni ennek a fajta fénycsőnek a tartóját?
Figyelt kérdés
Már órák óta szenvedek vele, de nem tudom lehúzni az oldalát. Most gyenge vagyok, vagy rosszul csinálom?
24/L
2020. ápr. 13. 18:02
1/7 anonim válasza:
Mármint a takaró búrát?
Az két hosszanti vájatba ül bele. Csak simán ki kell oldalra "fordítani".
2/7 A kérdező kommentje:
Azt sikerült, de mivel ott a fehér tartó széle, nem jön ki belőle a cső. Legalábbis nekem nem jön ki ><" Azért köszönöm
2020. ápr. 13. 18:29
3/7 IFoveon válasza:
Először a két végéről kell lehúzni a fehér műanyag takaróelemeket, utána ha az egyik saroknál kibillented a félkör ívű búrát, szépen végig tudod bontani teljes hosszban.
4/7 A kérdező kommentje:
Az elméleti része megy, de nem bírom leszedni a széleit :(
2020. ápr. 13. 18:41
5/7 KZ67 válasza:
Széleit ne középen fogd meg, mert kb ott "ül fel".
A tetején és alján (valaki meg fogja a lámpatestet),
és ne huzigáld, hanem egy "rántással" szedd le. A
második könnyebben fog menni az első után. Hajrá!
6/7 A kérdező kommentje:
Sikerült leszedni, és az is kiderült miért nem bírtam leszedni! A szélei hátulról rá voltak húzva csavarral, a fénycsövet megemelve benyúltam csavarhúzóval a csavarokhoz, úgy szedtem le a falról, aztán sikerült szétszedni.
2020. ápr. 15. 16:20
7/7 IFoveon válasza:
Komoly harc lehetett.
Mókás lenne videón visszanézni :D
Gratulálok a sikerhez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!