Fából autórámpa otthonra?
Ilyenre gondoltam: [link]
Mennyire biztonságos? A rétegelt lécek képesek megtartani a kocsi súlyának kb felét (kb 800 kg) anélkül hogy szétnyomná őket a kocsi?
Ebben a formában megtartja az autót, nem tudja szétnyomni. (Kivéve ha valami korhadt deszkákból tákolod össze.)
Amúgy 15-20 ezerért/pár kapsz állítható magasságú bakokat. Kevesebb helyet foglalnak és ha azokra teszed akkor a kereket is le tudod venni. Annyi, hogy előtte fel kell emelni a kocsit oldalanként hogy betedd alá.
A videó jól szemlélteti, hogy milyen az, amikor valaki sok munkával és költséggel képes kb. 5-10 centire megemelni az autója elejét, ami autószerelésre alkalmatlan, viszont arra jó, hogy könnyebben lefolyjon róla az esővíz.
Ilyen az, amikor a hülyeség párosul a lendülettel.
Pont ezt akartam tanácsolni mint az előttem szóló.
Anno én is csinálta ilyen fa tákolmányt......jól is működött, de időnként kellett egy emelő így vettem egy 2tonnás krokodilt.
Aztán a következő lépés a 4 állítható bak lett.
Az a megoldás.
Szóval úgy gondoltad, hogy az olajcseréhez jól megemeled az elejét az autónak??!
Csak nem farmotoros??
Na te se sok olajat cseréltél még.
Azt hittem valami komolyabb munkához kell.
Csupán az olajcsere kedvéért, teljesen fölösleges egy ekkora tákolmányt összehozni, és aztán egész évben a garázsban kerülgetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!