Gipszkarton falra konyvespolc rogzitese hogyan?
Sziasztok! Mar meglevo gipszkarton falra szeretnem rogziteni az alabbi polcot:
Szerintetek ez megoldhato? Es hogyan?
A kisfiam miatt kene, most meg csak 4 honapos, de a jovoben a polcot jatektarolasra hasznalnam, de felek, ha megprobal majd belekapaszkodni, rogzites nelkul raborul.
Sajnos a nappaliban az osszes szabad fal, amivel “gazdalkodni” tudunk, gipszkarton.
Vagy inkabb engedjem el? Csak akkor nem tudom, hol es miben tarolhatnam a jatekokat sajnos.
Eleve nem biztos, hogy a gipszkarton megtartja, de gyerek, föleg pici mellé semmi esetre sem tenném, ha kiszakad a falból és ráesik, nem biztos, hogy túléli, ha mégis, igen komoly sérüléseket okozhat.
A játékokat nagyobb, fedeles dobozokban tárold, eleve nem jó, ha túl sok van a gyerek elött, mert megzavarja, nem tud egy-egy valamire koncentrálni.
Nyugi, en nagy rajongoja vagyok a kevesebb tobb szemleletnek, az en eletem is minimalista, a gyereknek se lesz millio jateka, legalabbis elol nem. A tarolast, hogy ne legyen szem elott, mar reg megoldottam mashol. Pont azokat a jatekokat szeretnem elhelyezni, amiket eppen aktualisan hasznalni fog, majd cserelni.
Montessori oviban dolgoztam szulesig, igaz, csak ped. asszisztenskent,de “valamicske” ragadt ram abbol a szemleletbol is.
A kerdes nem ez, hanem a rogzites, remelem valakinek lesz valami tapasztalata. 😊
Én mágnessel megkeresném a fém profilokat, és ahhoz rögzíteném.
Abból nem szakad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!