Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Miből, honnan lehet megtanulni...

Miből, honnan lehet megtanulni a benzinmotoros gépek javítását?

Figyelt kérdés
Az idő és az elhivatottság megvan, jó pár gép is van. Már csak némi tudást szeretnék felszedni, hogy ne csak a tákolás menjen. :)
2023. aug. 11. 09:34
 1/2 anonim ***** válasza:
73%

Azt írom le ahogy én tanultam.Nem koptattam az iskolapadot ezen a téren.Persze nem lehet megtanulni egyik napról a másikra,meg aztán mindig tanul az ember újat.Nem lehetsz 100 %-os a tudásodban mert mindig jőn valami számodra is új.Szedj szét motorokat amiért már nem kár,próbáld megérteni a szisztémát és ne be biflázni a szakkönyvekből mert elmondani eltudod de fogalmad sincs miről is beszéltél.Figyeld szétszedéskor az apró részleteket és agyald ki mi lehet a szerepe és nélküle mi történhetne.Vannak szakirodalmak,könyvtár például.Sokat segíthetnekJegyzetelj mert minden adatot nem tudsz fejben tartani.Tudd, ez a modszer idő ígényes és ha van érzéked hozzá akkor könnyen megragad a fejedben és már némi idő után már kitudod logikázni a bonyolult rendszert is.Azt is el kell döntened 2 vagy 4 ütemű érdekel leginkább.Persze az egyik a másikat nem zárja ki egymástól,de a kettő üteművel kezdj aztán térj rá a 4 üteműre.Lehet ezzel nem sokat vagy semmit nem segítettem és jobb válaszokat vársz de a segítő szándékot lásd

Sok sikert a tervedhez.

2023. aug. 11. 12:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Itt az elmélete:

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=CSFr1Gy3BpI

Mint minden másnál, itt is igaz. Ahhoz, hogy javítani tudd, érteni kell a működését.

2023. aug. 12. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!