Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Tudnátok olyan dolgot mondani...

Tudnátok olyan dolgot mondani ami ennek megfelel?

Figyelt kérdés

Tehát keresek egy olyan dolgot mint egy vezeték darab vagy egy ceruza. Az a lényeg, ha a példa kedvéért vesszük a ceruzát akkor van a bél ugye amiben a grafit van, ahol a grafit van belül annak az átmérője 2 miliméter legyen, a külső átmérö pedig pont 6 miliméter legyen. Tehát olyan lenne mint egy vastagabb falú cső. Nem kell sok belőle csak kb 2-3 centi hosszúságra. Azért lenne jó a vezeték darab ha lenne ilyen, mert annak a szigetelése rugalmasabb anyag ami még plusz jó lenne nekem és fel tudnám használni.

Barkácsolok valamit és ahoz kellene. Gondolkodtam sokat rajta de nem jutok egyről a kettőre h mit lehetne. Voltam barkácsáruházba, megnéztem a vezetékeket, és hát volt 1 vezeték ami pont 6 miliméter vastagságú volt, viszont a belső átmérője nagyobb volt mint ami nekem kellene

2023. aug. 11. 08:51
 1/5 anonim ***** válasza:
3D nyomtatóval nem lehet ilyet csinálni? Megtervezed, aztán kinyomtattatod.
2023. aug. 11. 09:07
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Nézz körül műanyag távtartók közt, hátha találsz.

Csőből meg egymasba is dughatsz olyat ahol a nagyobbik belső átmérője akkora, mint a kisebb külsője

2023. aug. 11. 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a belső furat mérete mellékes, koaxkábelt, gyújtókábelt tudnám ajánlani.
2023. aug. 11. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Vásárolsz egy 6 mm-es "gumizsinórt".

2. Levágod belőle a szükséges 2-3 cm-t.

3. Egy 2 mm-es fúróval kifúrod a közepét.

4. Megköszönöd nekem, hogy kikerestem helyetted.

[link]

2023. aug. 11. 10:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi a válaszokat, szétnézek még.
2023. aug. 12. 13:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!