Tudnátok olyan dolgot mondani ami ennek megfelel?
Tehát keresek egy olyan dolgot mint egy vezeték darab vagy egy ceruza. Az a lényeg, ha a példa kedvéért vesszük a ceruzát akkor van a bél ugye amiben a grafit van, ahol a grafit van belül annak az átmérője 2 miliméter legyen, a külső átmérö pedig pont 6 miliméter legyen. Tehát olyan lenne mint egy vastagabb falú cső. Nem kell sok belőle csak kb 2-3 centi hosszúságra. Azért lenne jó a vezeték darab ha lenne ilyen, mert annak a szigetelése rugalmasabb anyag ami még plusz jó lenne nekem és fel tudnám használni.
Barkácsolok valamit és ahoz kellene. Gondolkodtam sokat rajta de nem jutok egyről a kettőre h mit lehetne. Voltam barkácsáruházba, megnéztem a vezetékeket, és hát volt 1 vezeték ami pont 6 miliméter vastagságú volt, viszont a belső átmérője nagyobb volt mint ami nekem kellene
Nézz körül műanyag távtartók közt, hátha találsz.
Csőből meg egymasba is dughatsz olyat ahol a nagyobbik belső átmérője akkora, mint a kisebb külsője
1. Vásárolsz egy 6 mm-es "gumizsinórt".
2. Levágod belőle a szükséges 2-3 cm-t.
3. Egy 2 mm-es fúróval kifúrod a közepét.
4. Megköszönöd nekem, hogy kikerestem helyetted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!