Fehér JYSK Gislinge könyvespolcom szeretném lefesteni feketére. Mi a menete? Tudtok ajánlani esetleg festéket rá?
Figyelt kérdés
Sík hülye vagyok az egészhez. Az lenne a legjobb ha lépesenként le legyen írva mit csináljak. Illetve ha tudtok festéket ajánlani annak is örülnéktegnap 23:54
1/1 anonim 

válasza:

A festékboltban az eladótól kérj tanácsot, mutass képet a polcról!
A lényeg hogy ne olcsó hanem jó festéket vegyél!
Nekem nem egyértelmű a képről és a polc leírásából, ez nem festett hanem fóliázott felületű, ugye? Akkor erre való festék kell - valószínűleg zománc festék.
Szerintem itt elég jól leírják:
De mostanában van kicsit matt hatású krétafesték is (CHALK PAINT), ezen a linken ezt is említik:
A lényeg a jó festék, legyen alapozó is előtte és a felület legyen zsírmentes mielőtt kezded a festést. Nem kell túlspirázni, a bútor hátán próbáld ki először ami nem fog látszani és akkor a látható felületeken már szép lesz biztosan! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!