A szerelők ferdén furták fel a tv konzolt, a keret két alsó sarka között 8 mm eltérés van. Szeretnék érdeklődni, hogy lehetne a tipliknek új lyukat fúrni pár miliméterrel arrébb, hogy vízszintbe kerülhessen a konzol? Ha igen, hogyan?
Ez is jó lehet sok mindenre lehet használni,eláll otthon
tudni kellene milyen átmérőjű a tipli, milyen mély lukat fúrtak, mert amit adnak a konzolhoz általában szart sem ér.
Jattot adtál ugye valagbarúgás helyett?
#13 Így OK.
Mi feladtuk. A fal ahová került volna az díszkő berakásos és eleve olyan mélyen kellett volna fúrni, hogy a kő mögött még a falba is menjen a tipli, hogy bele se kezdtünk. Méregettük egy ideig, de a konzol nem tűnt olyan erősnek, hogy meg is tartsa utána a tévé súlyát, így inkább áll a lábán. Lehet, hogy azon is lehetett volna állítani. :)
14# Szintén díszkőre fúrtuk, hatalmas sz*pás. :D Előtte tanultunk. Vagy le kell csiszolni egyenesre a felületet a furatoknál és a sín alatt is akár, vagy az előző tulaj pl. pogácsákat fúrt bele, hogy viszonylag egyenesre kerüljön a 6 furat és ne törjön a kő, ahogy megfeszül (nekünk persze az ő furatai nem lettek jók).
Elég komoly dűbelekkel tettük fel, szerintem engem is elbírna így már, azt hittem agyvérzést kapok, amikor megláttam mennyire ferde lett, de tényleg jót röhögtünk, amikor rájöttünk, hogy ezen lehet állítani. Igaz, nem fix, hanem kihúzható (de nem kifordítható) konzolunk van.
#15 Na, most már duplán örülök, hogy mi már a kezdeteknél feladtuk.
Azért jó hír, hogy a végére sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!