Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Melyek a legjobb kézi szerszam...

MJozsi44 kérdése:

Melyek a legjobb kézi szerszam márkák? Akar a világon(amazonrol rendelhetőek)-persze USA-ban es Nemetorszag-ban-akar Magyarországon? Olyanra gondolok, ami nem kinai meg nem Obis/Praktikeres. Gondolom a nemet/svajci jobb az amerikaiaknal

Figyelt kérdés

2023. jún. 11. 07:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10 Van még jónéhány nagy szerszámáruház, pl. Arzenal 90 Kft., Technik 2007 Kft., Timárszerszám, stb.
2023. jún. 14. 09:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Persze, az Arzenáltól szoktam rendelni, Tímárt is ismerem. Mivel a kérdező budapesti áruházat említett, gondoltam helyit írok. :) Szerszámdoboz, Zomko, Puma Tools, Eurochrom, tényleg sok van.
2023. jún. 14. 09:18
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A Yato tenyleg azert kb egy alacsony minöseg(nem szidnam a lengyeleket de az ipari termekeit hááát.....)

2023. szept. 26. 20:09
 14/14 anonim ***** válasza:
A King Tony, Toptul, Jonnesway tajvani gyártók. Kb. azonos minőséget képviselnek. Toptulnál már találkoztam nem mérethelyes gépi dugófejekkel. Tehát a minőségbiztosítással gondok lehetnek. Ez a 3 márka ár-érték arányban nagyon jó szerintem. Sokszor találkozok olyan dolgokkal még nagy neves gyártók esetében is, hogy az összeállított szerszámkészleteik teljesen átgondolatlanok. Olyan dugófejeket raknak bele, amelyeket soha az életben nem fog használni az ember, közben pedig a sűrűbben használt dugófejeket kihagyják.....de érvényes ez a villáskulcs és csillgvillás kulcs készletekre is. A Yato tényleg elég gyenge minőséget produkál, saját tapasztalat alapján. 1x próbálkoztam vele, de utána letettem róla.
nov. 20. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!