Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mivel jobb egy 80ezres?...

Mivel jobb egy 80ezres? Megéri megvenni azt?

Figyelt kérdés
Van eMAGon szenzoros csaptelep 30-ért. Véleményt sehol nem találok róla. De a màrkàsak 80-tól kezdődnek.Nem tudom az olcsóbbnak mi lehet a bibije,mi tud hamarabb elromlani.

2023. máj. 12. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
37%

Nem mindegy, ha hármat is tudsz venni majd egymás után, ha 5 évente elromlanak?!

A 80ezres sem lesz örök életű.

2023. máj. 12. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:

ne az árat nézd csak hanem a gyártót is!

Nem kell drágának lennie, a lényeg hogy jó termék legyen. Olasz, kínai és hasonlók nem megbízhatóak, a magyar Mofém, a német termékek és a hasonlók a jók. De a szenzoros csapok tényleg nem olcsók.

Megveheted az olcsóbbat is csak az a gond, hogy ha szétmegy akkor a víz elönti a lakásodat. Ne vegyél 80 ezerért, ha tudsz, keress olcsóbbat hasonló minőségben! Van, bár lehet hogy az nem tetszik kinézetre éppen.

[link]

2023. máj. 13. 01:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Parasztvakítás. Túl bonyolult elzárni egy csapot, vagy mi? Ha nyilvános helyre keresel csapot akkor nem szóltam.
2023. máj. 13. 08:45
 4/5 anonim ***** válasza:
94%

Van amiben lehet alkatrészt cserélni, van amiben nem.

Tönkre mehet a szenzor, vagy a mágnesszelep.

Ja, villanyt oda kell vinni. Van ami AC van ami DC feszt kíván. Vagy van tápegység hozzá, vagy nincs csak külön. A mosdó környéke pedig nem normál terület, így a villanyt és tápegységet ennek megfelelően kell szerelni, kiválasztani.

2023. máj. 13. 08:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,akkor inkább lemondok róla. Csak szerettem volna ebben is modern lenni,az egész ház modern,Vadi új.
2023. máj. 13. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!