Hogyan tudnék szétszedni 2 db esővíz lefolyó csövet?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek,hogy hogyan tudnék szétszedni 2db esővíz elvezető csövet,ami a fal mellett fut,szóval nem a fenti ereszrészre gondolok.
Amit tudni kell róla,hogy fémből van és làtszik az illesztés vagy minek hívjàk,tehàt hogy össze vannak tolva egymàsba.
Milyen szerszàmmal vagy milyen modszerrel tudnàm szétszedni?
Alà akarok rakni valamit és azért kéne lerövidíteni a csövet.
Köszi,ha valaki vàlaszol és segítene nagyon jo lenne.
2023. febr. 3. 21:05
1/9 A kérdező kommentje:
Horganyzott csatorna lefolyócső ez a neve most utànanéztem
2023. febr. 3. 21:11
2/9 anonim válasza:
Szegecselve van? Én szétfúrnám a szegecsnél. Ha még csak össze van nyomva, akkor valamivel lefeszegetném. Esetleg elvágnám megfelelő a hosszra.
2023. febr. 3. 21:24
3/9 anonim válasza:
Alaposan nézd meg az illesztéseket, mert tisztességes munka esetén az illesztéseknél 1-1 pötty cinnel (forrasztó ón) össze szokták kötni az elemeket és ilyenkor azokat kell előbb leforrasztani. Utána már egyszerű a széthúzás.
2023. febr. 3. 21:26
4/9 anonim válasza:
A szegecset feltétlenül ki kell fúrni, de ez szerintem nyilvánvaló.
Óvatosan egy fadarabbal ütögetve szétcsúszik, ha viszont nincs szerencséd és 1 méteren összetolták, kicsit be is rohadt, akkor csak a flex segít. Tüzépen lehet hozzá kapni idomokat, szóval nem kell kétségbeesni.
2023. febr. 3. 21:33
5/9 A kérdező kommentje:
1es koszi a valaszt. Nem tudom hogy szegecselve van e nem latok semmilyen pöttyöt csak mintha ossze lennenek tolva egymasba. De az istenert nem akarnak szetjonni.
2023. febr. 3. 21:34
6/9 A kérdező kommentje:
2es
2023. febr. 3. 21:35
7/9 A kérdező kommentje:
3as 4es valaszoloknak is koszi :)
Holnap megprobalkozom
2023. febr. 3. 21:35
8/9 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek a tanacsokat,laposcsavarhuzoval szetfeszegettem a cso illesztesenel es igy a nagyobb helynek koszonhetoen mar kicsusszant a kis elem a nagybol amit le akartam szedni. Csak egymasba voltak csusztatva. Megegyszer koszi mindenkinek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!