Miért nem tudom ezt a lefolyónál kicsavarni? Félek, hogy eltörik (kép)
El van dugulva a lefolyóm, ki akarom csavarni a szifont de a világért nem megy. Ötletek?
2# legnagyobb esélye annak van.
Kérdező csavard erősen.
Visszarakásnál minden részét le kell tisztítani. Lehet, régen összeszilózta valaki, jól tömít, de nem jön szét.
Próbálkozz sokszor duguláselhárító granulátummal. Ha megoldja, átmehet a szifonon.
A szifon szerepe pont a ganyé megfogása. :))
Ellentétbe a az U szifonnal ami nem fog meg semmit. Ez a nagy különbség a kialakítása miatt.
Tévedés. a bűzzárás is!
És 2 féle van! Nagy különbséggel. Az U átmegy minden az csak bűzzáró.
A szifon bűzzár és anyagot visszafog. De ez egyértelmű, a kialakítása miatt!!:))
Négy féle duguláselhárító gélt és szemcséket próbáltam. Egy hétig jó volt, aztán megint eldugult. Forró vízzel is csináltam a géllel kombinálva.
Vákumot keletkeztetve pedig úgy pumpálok, mint egy gép, mégsem oldja meg a dugulást...
Pedig semmi nem megy bele ami darabos lenne. A borotválkozás utáni szőr a legnagyobb objektum...
Az a szifonba pont megmarad, a hab miatt.
Vegyél új szifont ha másképpen nem jön szét. Az első szennygyűjtő ott a szifon, az olyan kialakítás direkt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!