Miért marad rücskös a falam festés után?
Figyelt kérdés
Itt van pl. ez az él, teljesen sima volt a fal előtte, már csak az élvédő miatt is. És mégis miután végigmegyek rajta hengerrel ilyen lesz:
HÉRA festék egyébként és nem hígítottam.
2023. jan. 17. 23:08
2/4 anonim válasza:
Azért, mert:
1. hígítottad a festéket, amit nem kellett volna
2. gagyi hengert használt. Gondolom ilyen műszálas bevásárlóközpontos szar.
3/4 anonim válasza:
Szerintem túl hosszú szőrű hengert használtál és vastagon lett felvíve a festék.
4/4 anonim válasza:
Hengernek semmi köze hozzá! Nálam is ilyen lett a Jupol új tip. festékével (Ekonomik). Nekem ez így tetszik, de aki a sima festett felületet várta volna el, az nagy csalódásnak élte volna meg. Nem higítottam és a hengernek sem volt hozzá semmi köze, a festék sem volt túl sűrű és túl vastagon sem lett felkenve, maga a festék ilyen sz-r, hacsak nem az van, hogy ezt így gondolta a gyártó, hogy ez ilyen... Fürdő ugyanazzal a tip. hengerrel lett festve, Dulux Easycare lett felhordva, felület ugyanúgy gipszkarton, mélyalapozó ugyanúgy fel lett hordva előtte és tökéletesen sima lett a felhordott festékréteg! Festék állagra egyébként kb. ugyanolyan sűrűségű volt, mint a Jupol, lehet egy kicsit sűrűbb is, csak az ára, na az nagyon nem ugyanaz! Jupolnak 530 Ft literje, Duluxnak meg 3600Ft literje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!