Yepp1999 kérdése:
MIért rücskös/hullámos a festék?
Figyelt kérdés
Festékszórópisztolyból kiszórt festék valamiért ilyen kissé hullámos, rücskös, arra gondoltam, hogy esetleg nem volt benne elég hígító vagy túl nagy fúvóka van benne és ezért nem porlaszt rendesen, mi lehet?#festék #barkácsolás #kompresszor #festés #műhely #festő #festékszóró #zománcfesték #festékszórás #sűrítettlevegő
2018. ápr. 6. 22:25
1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy fémet festettem, bőven elegendő felületelőkészítés után
2018. ápr. 6. 22:28
2/7 Fantom83 válasza:
Milyen hőmérsékleten fújtad,és száradt???
3/7 A kérdező kommentje:
Körülbelül 15 fokon fújtam és azon is száradt, de már kifújáskor olyan hullámozva volt rajta
2018. ápr. 7. 00:36
4/7 anonim válasza:
hidegben ez történik a festékkel, 20-25 fok alatt én nem festek fémet.
5/7 apababa válasza:
Szerintem ha mindenhol egyformán hullámos még jól is nézhet ki , de ha sima felület a cél akkor próba szórással be lehet állitani a megfelelő higitást és vagy fúvókát. +5, +10 fokon már lehet festeni ha a leirásban mást nem szerepel.
6/7 Fantom83 válasza:
Egyszer tavaszi festésnél én is jártam így,azért kérdeztem a hőmérsékletet.
Szóval azt mondom,h 22-25C alatt ne kezdj festeni,akár mi is van a csomagolásra írva...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor majd próbálkozom
2018. ápr. 8. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!