Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Led tv kartonnal való körbeépí...

Fuxy kérdése:

Led tv kartonnal való körbeépítése mennyire jó ötlet?Eltakarnám a hatuljánál lévő szellőző rácsokat.

Figyelt kérdés
Díszkandalló létrehozása a terv,egy öreg led tv felhasználásával.köszi

2022. dec. 16. 07:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
58%

A hőleadás egy termikus folyamat, a melegedés szinten, az előbbi inverze csak konyhanyelven. Egy termikus folyamat megnevezésével nem tudod számszerűsíteni azt a hőt, amiről beszélgetünk.

Az elektromos áramkörök felvett meddő teljesítményéből azt a részt ami hő formájába alakul és távozik, disszipált teljesítménynek nevezzük. Semeddig nem tart átszámolni joule-ba, ha az jobban tetszik. Amennyiben ez számodra okoskodás, nem az én saram.

Majd a munkáltató és a megrendelő eldönti, hogy milyen tervezési folyamatot bíz rám. Érdekes ezt egy olyanatól olvasni, aki fennakad a disszipáción.

Az okmányirodában is bekiabálsz hogy ne okoskodjanak, ha a forgalmiban nem az autó, kocsi szavak szerepelnek, hanem bele van írva szépen, hogy jármű, vagy üzemanyag helyett hajtóanyag? :D

2022. dec. 17. 13:22
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

És aki nem érti a béna kis szakmád szakszavait az biztos hülye.

Te pl tudod mi az a inicializálatlan változó? Vagy a címtérelrendezési véletlenszerűsítés? Hát még ezt se tudod? Sajnálom dehát ezeket így hívják. Nem tehetek róla hogy ostoba vagy :D

2022. dec. 17. 15:40
 23/26 nemaRendőrség ***** válasza:
71%

@22

Én értem mind a két szakma szakszavait, pedig a tiéd az amit tanultam egyetemen.

Mikor/miért lett menő azzal nagyzolni, hogy valamihez nem értesz?

Rákeresel másnem, pár pillanat és megmondja az internet, főleg a mi szakmánkban..

2022. dec. 17. 17:11
 24/26 anonim ***** válasza:
40%

#22 Nagyon a lelkedbe hatolhattam. Elnézést kérek tőled. Én sosem írnék neked olyat, hogy ostoba, egyéb személyeskedés sem áll szándékomban. Nincs rá okom. Én valószínűleg okot adtam rá.

Azt, hogy mi az a inicializálatlan változó, nem tudom. Azt, hogy mi az az inicializálatlan változó, tudom. :D Nem csak progmaton tanítanak programozást. :)

2022. dec. 17. 17:36
 25/26 anonim ***** válasza:
53%

21

„Az elektromos áramkörök felvett meddő teljesítményéből azt a részt ami hő formájába alakul és távozik, disszipált teljesítménynek nevezzük.”

Ez egy marhaság, egy fűtőtest szinte semekkora meddő teljesítményt nem vesz fel, mégis nagy hőt termel, vagy „tudományosan disszipál”. Hőt a hatásos teljesítmény termelhet.

2022. dec. 17. 19:37
 26/26 anonim ***** válasza:
Ez nem teljesen igy van. De valoban, en sem pontosan fogalmaztam.
2022. dec. 17. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!