Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Led tv kartonnal való körbeépí...

Fuxy kérdése:

Led tv kartonnal való körbeépítése mennyire jó ötlet?Eltakarnám a hatuljánál lévő szellőző rácsokat.

Figyelt kérdés
Díszkandalló létrehozása a terv,egy öreg led tv felhasználásával.köszi

2022. dec. 16. 07:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
az ötlet kiváló, de megoldható úgy is, hogy marad szellőzési lehetőség? Mert az ha kevés is, de kell.
2022. dec. 16. 08:39
 2/26 anonim ***** válasza:
85%
Ha van mogotte 1-2 m3 legter, es vertikalos iranyban a TV folott van 1 meter magassag a legterben, akkor en nem paraznek, mert a legaramlas megindul a TV mogott. Ha kicsi a hely, alul-folul vekony racs, ami egyben design celbol is jol tud mutatni.
2022. dec. 16. 08:52
 3/26 anonim ***** válasza:
68%

Díszkandalló papírból?

Igényes elképzelésre vall.

2022. dec. 16. 10:06
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom gipszkartont jelent a "karton", szlengesen.

Igen, amit 2# ír, a légáram azért fontos lenne, termel azért hőt, azzal valamit csinálni kell.

2022. dec. 16. 10:18
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

4.

Remélhetőleg igazad van és nem papírmaséból készül.

2022. dec. 16. 10:23
 6/26 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

@5

Benne vagyok lakástervezős, felújítós csoportokba.

Ha tudnátok így karácsony körül hányan tesznek fel kartondobozok lefóliázva/csomagolópapírozva a panelnappali közepén képet...

Végtelenül igénytelen, de legalább ki lehet dobni tavasszal és olcsó

2022. dec. 16. 10:32
 7/26 anonim ***** válasza:
71%
Túl fog melegedni és kigyullad.
2022. dec. 16. 10:42
 8/26 anonim ***** válasza:

6.

Teljesen egyetértek veled, viszont a neves humoristát -Hadházyt- idézve:

"vidéken (és panelben) más a szép".

:)

2022. dec. 16. 10:43
 9/26 A kérdező kommentje:
Kérdésem technológiai jellegű volt,nem érdekel senki véleménye hogy hogy néz ki szerinte ez a dolog,mert masaról teszek mindenki véleményére.Az értelmes válaszokat köszönöm,a többiek elhuzatnak valamerre..
2022. dec. 16. 11:13
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
#6 Nagymamám karácsonykor a régi túláramvédő dobozra rakott egy csomagolópapírral bevont cipősdobozt a falra, hogy ne látszódjon mert csúnya. Előtte 40 évig nem zavarta. :D Mikor megláttam levettem, mondtam neki azon túl hogy okádék, még a lakás tűzveszélyességi besorolását is dekrementáltad.
2022. dec. 16. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!