Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mit használhatnék lapos,...

Mit használhatnék lapos, kivehető dugónak egy műanyag flakonra fúrt lyukhoz?

Figyelt kérdés

Egy Xiaomi Mi automatikus szappanhab-adagoló tartályáról van szó, ami gyakorlatilag egy kis műanyag flakon. Zárt, nem utántölthető, elvileg mindig újat kéne venni, ezért szeretnék rá kb. 1 cm átmérőjű, visszazárható nyílást alkotni, ahogy ebben a videóban látható:

[link]

Próbáltam rákeresni, hogy mit használhatnék hozzá dugóként, ami jól zár, és kivehető, visszarakható, de nem ismerem az ilyen barkácsmütyüröket.

Kerestem több néven, de nem találtam olyat, amiben biztos vagyok, hogy használható. Szilikon vagy gumi lenne jobb, nem merev műanyag. Tudtok ajánlani valamit?

A hozzászólások közt említik, hogy a videóban lévő dugó gyógyszeres üvegekben is szokott lenni, és tényleg, de az itthon lévőkben csak cseppentővel felszereltet találtam.

2022. nov. 20. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért kell elfedni a lyukat? Nem hiszem, hogy túlnyomással dolgozik az adagoló.
2022. nov. 20. 18:13
 2/4 A kérdező kommentje:
A biztonság kedvéért, mert néha előfordulhat, hogy feldől vagy leesik, valaki meglöki.
2022. nov. 20. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Barkács boltban nézelödjél,vagy asztalos termékeknél Itt lehetnek csavarokat

lezáró dísz dugók.

2022. nov. 20. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:

#2 Ebben az esetben elektronikai vakdugó jutott eszembe.

[link]

[link]

2022. nov. 20. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!