Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen kézi gérvágót vegyek?

Milyen kézi gérvágót vegyek?

Figyelt kérdés
Nem ipari használatra szánom, csak itthoni kisebb alkalomszerű munkákhoz. Egy sima gérládánál komolyabbra gondoltam, de az elektromost nem használnám ki. Leginkább fa és műanyag léceket, profilokat vagdosnék vele. Árban nagyjából 20.000Ft-ot még nem sajnálnék rá.
2022. szept. 4. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Barkács üzletekben nézz körül.
2022. szept. 4. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennyiért nem kapni értelmeset. A gérvágásnak az lenne a lényege, hogy fokra pontosan belőhető minden. Na most, amiket én láttam olcsó gérvágók, azok beállítva is úgy lötyögtek, hogy erre a feladatra alkalmatlannak találtam őket. Vagy például beállítja az ember a szöget nagy nehezen, de rögzítésnél elcsusszan. Kész rémálom ezekkel dolgozni.
2022. szept. 4. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Persze, ha nem fontos, hogy pl. a 45°-os vágás tényleg 45° legyen, jó lesz 43 vagy 47 foknak is, akkor igazából teljesen mindegy mit veszel... De ennél még a kézi ládás megoldás is precízebb.
2022. szept. 4. 18:46
 4/7 A kérdező kommentje:
#2 Akkor mennyiért kapni értelmeset, ami nem elektromos?
2022. szept. 4. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt, hogy nem elektromos, de gérládánál komolyabb legyen? Ugye van a manuális, gérládás vágás és van a gépi, ami elektromos... A gérláda fűrésszel együtt kb. egy tízes. Gépiben én 60-70 ezer alatt nem gondolkodnék a fenti okok miatt.
2022. szept. 4. 19:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem csak egy műanyag és fa doboz + egy fűrész, hanem befogható az anyag, szög beállítható, a fűrész rögzített, hogy ne csúszkáljon, stb...

Valami ilyesmi: [link]

2022. szept. 4. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Műanyag élűt vegyél
2022. szept. 9. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!