Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen gérvágót vegyek? Mit...

Milyen gérvágót vegyek? Mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

komolyabb hobbi célra szeretnék egy megbízható gérvágót, bútort csinálnék vele (amit eddig használtam az ezer éves, és nem túl minőségi darab, nehéz vele mind méretre, mind szögre precízen vágni).

Amit nézegetek:

- Hikoki C8FSHG

- Metabo KGS 216

- Bosch GCM 800 SJ (kék)

A keret max 100ezer, de nem feltétlen akarom mind egy szálig elkölteni,ezek a gépek 80 körü vannak, ha van tipp olcsóbbra, az is jöhet, de a sok gyenge eszközzel végzett munka után megingott a bizalmam az olcsó szerszámban.

(kérlek, csak olyan írjon, aki tényleg ismer egy-egy gépet, nem márka vitát akarok kezdeni, hogy bezzeg X márka 20 éve még mennyire jó volt, de most szétesett a frissen vett fúrójuk, vacak az egész :))

2020. okt. 1. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha csak ez a 3 van mint lehetőség akkor Hikoki (új neve a hitachi-nak) vagy a metabo, amelyik olcsóbb, a bosch-kerülendő, általában a hajtása megy szét, most hogy anyagában rossz vagy a zsír benne azt nem tudom de lefogazza a motor tengelyét.
2020. okt. 1. 18:10
 2/4 A kérdező kommentje:
@1: köszi, mondhatsz mást is, de én eddig ezeket tudtam megnézni, ezek számomra is ismert márkák, de ha van jobb ötlet amire nem gondoltam, akkor mond kérlek :)
2020. okt. 1. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:
55%

Makita M2300 Szerintem nagyon jó gép.

Makita MLS100 olyasmi kategória mint amiket te is néztél.

Makita LS1040N Elég kemény ipari körülmények között is bizonyított.

DEWALT DWS773-QS A kapcsolója szereti összecsinálni magát, de ahhoz képest nem vészes.

DEWALT DWS774 Tartós pontos, de a motorja gyenge, ha vastagabbat vágsz fullad, akkor meg melegszik.

Metabo KGS254M-ilyennel csak keveset dolgoztam, de megtetszett, mondjuk ha csak 60-visítva 70-lenne elgondolkodnék rajta.

Az einhell, sceppach, powerplus, milwaukee, kawasaki, cuccait kerüld, ezek egész biztos hulladékok, ha orosz rulettezni akarsz akkor inkább haina, az nagyobb eséllyel marad tartósan meg, már ha újrazsírozod,meghúzkodod a csavarokat, stb.

2020. okt. 1. 21:43
 4/4 saratunde válasza:

Utolsónak!

Milwaukee gépei hulladékok? Ember te azt se tudod mit beszélsz.

2020. dec. 19. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!