Mosógép rezgéscsillapitó, bevált?
Szeretnék ilyet, de nem tudom melyiket. Kinek melyik vált be?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nem a celra lett kitalalva es nem olcso, de baromi jol elnyeli a mosogep rezgeseit is:
A mosógép még jobban ugrált és hangosabb volt a rezgéscsillapító mosógép alátéten (vastagabb, gumiszőnyeg szerű) mint a saját lábain, nekünk nem vált be, viszont pl. az Obi weboldalán többen dicsérik, mint panaszkodnak rá. Szerintem erősen mosógépfüggő a hatása.
És mi a helyzet a vastagabb gumi alátéttel? Arra a közepes keménységűre gondolok.
Esetleg valami más egyéb akinek van valami jól bevált? Minden segítségnek örülök.
Köszönöm.
Nem értem az ilyen ugrálós mosógép kérdéseket.
Jópár mosógépet elnyűttünk életünkben, egy kivételével egyik sem ugrált: kihozták a mosógépet, betették a régi helyére, elvitték a régit.
Azt hittem, kivették a dobrögzítő csavart. Hát nem.
Kérdező, szerelők javasolták nekem, hogy mosogépeknél VÍZSZINTMÉRŐVEL nézd meg, vízszintes-e! A mosógépemnek még a termékleírásában is szerepel.
Nem kizárt, hogy azért ráz, mert nincs vízszintben. Biztos ami biztos, nézd meg ezt a paramétert is!
(Jelen évezredbeli (márkás) mosógépekkel sose volt gondom/gondunk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!