Nitróhígító elpárolgása ellen mi a bevált trükköd?
Nekem is párolgott,a gyári kupak nem zárt rendesen.
Fogtam egy ásványvizes pet kupakot,és azt tekertem rá.
Ha összenyomod a flakont,és nem szuszmákol tökéletesen zár,ha szuszmákol keresel rá másik kupakot,ennyi a történet.
Még annyi jutott eszembe ha elkezd párologni ideiglenesen pl a milka táblás csoki fóliáját ha 2x3x összehajtva a kupak alá tekered az is megteszi.
Mellesleg felénk elég sok a "vicces" vagy inkább debil "ember", akik a boltban kinyitogatják a dolgokat, pl mosószert és úgy hagyják szándékosan hogy folyjon szét a kocsiban, na ezek a férgek szoktak olyat is csinálni hogy pl a sósavnak,hígítónak,rozsdamarónak nem letekerik a kupakját hanem szándékosan rátépik, a kupak elreped, és ereszteni fog, vagy csak nem zár rendesen, te ezt a hajszálrepedést nem látod, de elég nagy gond is lehet belőle, nekem a hígító a kocsiban folyt ki egyszer a csomagtartóban, a pótkerék alatt lévő dugón folyt kifelé az útra, a második bolt előtt ahol aznap voltam, mondanom se kell ha lett volna szikra vagy valami akkor mi lett volna az autómból....
Régen meg mikor gyerek voltam, mehettem gyomormosásra egy ilyen féreg miatt, akkor is valami kemikália folyt ki de a szatyorban , rá a sütire én meg beleettem...
Ott a flakonnal lesz a gond!
Én az Auchanban vettem 5 flakonnal,betyár olcsó volt,semmi baj a kupakokkal. Kint hagytam a napon az egyiket,kb.negyed részig volt. fel is fújódott,de nem eresztett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!