Kerti szivattyúval nem lehet locsolni (fúrt kút)?
Figyelt kérdés
Egész tegnapig jó volt. Most olyan, hogy ha bekapcsolom, szépen surrog a motor, 1-2 mp-ig megindul a víz, utána viszont szép lassan elfogy, utána csak a motor megy. Kipróbáltam, vödörből a vizet felkapja, sugárban ömlik.
A csővel nincs baj, szinültig áll benne a víz, a kézi pumpálóssal tök jól jön a víz.
Mi lehet a baja?
2022. aug. 7. 17:15
1/7 mindentudó99 válasza:
Hogy vödörből szippantja nem jelent semmit. Ott nem kell erőlködni
Valahol levegőt szív. S szivattyú szimeringes esetleg
2/7 anonim válasza:
Sztem kevés a vízhozam a kút aljában. Kézivel meg még tudsz nyomni de géppel nyomatva már kevés neki a víz és levegőt kever bele,és akkor már nem nyomja ki.
Sajnos ez is a víz (csapadék) hiányát mutatja.
3/7 A kérdező kommentje:
@19.05: erre már én is gondoltam, talán nincs víz, mert amit kiköp az elején, az csak a csőben lévő pár liter, utána nincs utánpótlás
2022. aug. 8. 08:07
4/7 A kérdező kommentje:
Beleraktuk a kézi pumpálósat a szivattyú csövébe, víz jön, de ahogy kihúzzuk, a víz nem töltődik vissza gyorsan színültig.. az gyanús?
2022. aug. 8. 08:51
5/7 A kérdező kommentje:
Megoldódott :)
Vettem egy új összekötő csövet, és most már ömlik a víz.
2022. aug. 8. 18:31
7/7 A kérdező kommentje:
Igen.. tény, hogy volt egy repedés a csövön, de nem nagy.. annyi elég, hogy ne vegye fel a vizet? Ma is tanultam valamit :D
2022. aug. 9. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!