Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Napi hány órát mehet egy...

Napi hány órát mehet egy merülő szivattyú?

Figyelt kérdés

Esővíz szivattyú, vízszint kapcsolóval.

Medence szűrésre van használva. A használatija azt írja, hogy folyamatos üzemre nem alkalmas.

Az elődje egy héttel a két éves garancia lejárta után mondta fel a szolgálatot. Beázott a motor, mert elrozsdált a tengelye. A szimering meg elég rosszul tömít rozsdás tengelyen... Jó minőség, tudom.

Aki használ ilyesmi felhasználásban merülő szivattyút az napi hány órában teszi?

2022. júl. 15. 16:24
 1/1 anonim ***** válasza:

én harminc éve használok mélykúti szivattyút. Eleinte a gyengébb, olcsóbb szivattyúk hamar feladták(sosem a vízhiány-üresen futás-miatt)

Aztán vettem egy csőszivattyút(1000W), az tíz évig bírta úgy, hogy állandóan 12 méter mélyen volt, és télen is ment néha, ennek a csapágya ment tönkre, majd tíz évvel ezelőtt vetzem egy merülőt colos csővel, szintén 1000W-os. Ez is tíz éve lóg a kút mélyén csendben teszi a dolgát.

Medenceszűréshez kisebb kellene,

Írd be a gúgliba, vagy az árukeresőbe.

2022. júl. 15. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!