Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Van olyan műanyag, pvc vagy...

Van olyan műanyag, pvc vagy fém cső aminek a belső átmérője 30 mm?

Figyelt kérdés

Egyszerű beton súly tárcsát szeretnék önteni és a közepébe egy cső darabot raknák.

Egy másik kérdés, betont mivel szoktak festeni ami nem pattog le olyan hamar, kell alapozás? Az elkészült tárcsákat le is festenék valamivel.

Tökre laikus vagyok a témában, előre is köszönöm.

2022. jún. 14. 06:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért a belső átmérő érdekel? Nem azt fogod.

[link]

2022. jún. 14. 07:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a beton közepébe akarod rakni, akkor nem a cső külméretének kellene 30-nak lennie? Létezik betonfesték, bár nekem az nem jött be. Egyszer viszont kiborult egy doboz Trinát zománc a műhely betonpadlójára és az már úgy 15 éve nem pattogzott fel róla :)
2022. jún. 14. 07:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne csak úgy simán tedd a beton közepébe, hanem az oda kerülő részt fúrd át és tegyél bele csavarokat, minél hosszabbat, hogy tartson, magyarul csinálj vasbetont :-) Csináltam ilyet, a betonhoz "zsalunak" én 150-es műanyag szennyvízcsövet guberáltam, amit rajta is hagytam, tehát a tárcsának kívülről így műanyag borítása volt.
2022. jún. 14. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!