Hol lehet 30 cm átmérőjű csövet szerezni?
Nézd meg hogy a környéketeken,van-e valami nagyberuházás,építkezés.ott a mélyépítési munkák során rengeteg cső darab marad ki,teherautóra rakják,és viszik a szeméttelepre.
Én is ilyen helyekről szereztem kisebb darabokat a nagy átmérőjű csövekből...elcseréltem 2~3 dobozos sörre.
#3: Itt, ahogy #4 írja, nem 30 cm-esek, hanem 32 mm-esek találhatók.
#5: Igen, azt hiszem ez volt az a csőtípus, amit én is megtaláltam, hogy valahol árulnak 1-2 métert belőle, de tényleg elég drágának tűnik. Mindenesetre ahogy látom a Terra Metal-nál vannak sérült darabok meg maradékok ~6000 ft/fm áron, szóval oda lehet ellátogatok.
#6: Nem rossz ötlet :D. Bár sajnos most fejezték be az építkezést a közelben, szóval nekik már valószínűleg nincs. Mindenesetre ha látok valahol nagyobb mnunkálatokat, remélem eszembe jut, hogy rákérdezzek.
#7: Ennek a sufnimódszeres másolatára: [link]
Tudom, hogy valószínűleg egyszerűen kartondobozzal is el lehet érni hasonló hatást. Azért mégis gondoltam inkább előbb rákérdezek, mert egy henger szerintem jobban is néz ki, illetve a műanyag talán jobban is szigetel, mint a karton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!