WC-deszka rögzítő szárnyas csavar beragadt, hogyan tudom kiszedni?
Figyelt kérdés
WD-40-t fújtam rá, de semmit nem hat, az a baj a wc nagyon szűk helyen van így oldalról tudok épphogy alá nyúlni.
Fogóval próbáltam kicsavarni de sehogy nem megy, az a másik baj hogy a szárnyas csavar műanyag, gumi szerű, és a két vége simán elhajlik, nem lehet nagyon megfogni, eddig keményen fél csavarást tudtam csinálni, valami ötlet esetleg?
2022. jún. 6. 14:04
1/6 anonim válasza:
Folytasd ahogy eddig.
Legrosszabb esetben azt a műanyag vackot el is tudod törni.
2/6 A kérdező kommentje:
azse lenne baj, wc deszkát szeretnék cserélni
2022. jún. 6. 14:10
3/6 anonim válasza:
Akkor törd el, az újhoz adnak másikat.
4/6 A kérdező kommentje:
de hogy törjem el? ilyen keményebb gumi, most ott járok hogy elfordul, de bármennyit tekerem nem megy lejjebb, egy helybe fordul
2022. jún. 6. 14:41
5/6 A kérdező kommentje:
előbb is eszembe juthatott volna, de végül levágtam a szárnyas csavar két oldalát, és így már nem tartotta semmi se, simán kihúztam csavarostul a lukból
2022. jún. 6. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!