Nagy súlyú fa garázsajtóra való ajtópánt kiválasztásában segítene valaki?
A méretezéshez a súlyát kellene ismerni??!
Amúgy minek kell ilyen dög nehéz ajtó??
Na ez az amire kiváncsi lennék én is... Jóval olcsóbban jön ki így, mintha csináltatnánk egy normál garázsjtót, ezért választotttuk ezt a megoldást.. Kornkrétan fele annyi.
Van egy komplett fa garázsajtónk ami nincs beépítve, csak az magasságra kicsi és azt 3db szárnyas pánt fogja, ezért gondoltam, hogy 3-4-darab talán elég lenne ennél is, mert az is dög nehéz! De gondoltam felteszem itt a kérdésem, hátha valaki jértasabb ebben.
Az is kerdes higy maga az ajtofelfa amihez a zsanert odafogatod,az elbirja e...En inkabb 4es zartszelvenybol hegesztenek egy keretet,egy kereeztmerevitest bele es hullamlemezt szegecelnek ra.Csunya de gyorsan megvan.
Amugy tehetsz a nyilo kapuszarnyak ala gorgot is.
Hát arra inkább 5-6 zsanért tennék.
Mellesleg a vetemedéssel is számolni kell.
Miért nem acél zártszelvénnyel dolgozol?
Sajnos a zértszelvény nem megoldható. Harmadiknak köszönöm! Eszembe sem jutott kereket tenni alá, azért az nagy súlyt levesz a pántokról. Marad akkor négy 120x50es szárnyas pánt és plusz a kerék.
Köszi mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!